Magazyn Wedding

Już w drugiej połowie czerwca na rynku pojawi się kolejny numer kwartalnika Wedding, który konsekwentnie podpowiada, inspiruje, doradza jak ze smakiem i pomysłem  zorganizować ten szczególny dzień w życiu. Jedną z głównych atrakcji numeru będą letnie  inspiracje prezentujące sukienki idealne na tę porę roku. Ponadto redakcja radzi jak przygotować ucztę dla wegan, podpatruje śląskie tradycje weselne oraz odkrywa uroki Cypru, który jest doskonałym miejscem na organizację ślubu marzeń. Będzie letnio, lekko i oryginalnie.

magazyn-slubny-wedding

Lato to szczególna pora, dająca wiele możliwości jeśli chodzi o strój i oprawę tego wyjątkowego wydarzenia jakim jest ślub i wesele. Letnie sukienki i ślubne kreacje cechują się  lekkością, zwiewnością i delikatnością. Magazyn Wedding przygotował wiele podpowiedzi prezentujących sesje sukienek, a także ślubnych bikini, które idealnie wpisują się w tę słoneczną scenerię. Nie zabraknie też  modowych, ślubnych inspiracji, a wśród nich  hippie, czyli zwiewne tkaniny, ażurowe wzory, długie sukienki, krótkie tuniki, frędzle, pióra, rozszerzane rękawy, czy styl old Hollywood, a więc wydłużające i wysmuklające figurę kroje, geometryczne wzory, czerń, biel i widoczne wpływy Art Déco. Kolorystycznym tematem przewodnim numeru będzie błękit, który współgra  z letnią ideą subtelności i lekkości.

Na geograficznej mapie tym razem znajdzie się Cypr, na który zaproszone zostaną czytelniczki magazynu w celu zobaczenia jak można nieskomplikowanie, a jednocześnie oryginalnie zorganizować ślub marzeń. Natomiast jako akcent polski pojawi się Śląsk i panujące tam tradycje weselne –  polterabend, wykupiny czy kołacz. Z kolei  pod hasłem „fabryka indywidualności” będzie można znaleźć informacje czym charakteryzuje się wesele bardzo spersonalizowane i jak sprostać jego organizacji.

Magazyn Wedding nie zapomina także, że ślub i wesele to również dobra kuchnia, zatem w czerwcowym numerze nie zabraknie kulinarnych inspiracji prezentujących „bogactwo apetycznych podróży”. Okaże się, że słowo „bar”, w kontekście wesela nie musi kojarzyć się tylko z alkoholowym asortymentem, ale może być smaczną wycieczką do dowolnego zakątka świata.  A z racji letniej pory szczególnie  docenione zostaną owoce, które stworzą dietetyczny i energetyzujący jadłospis.

Na deser będzie można znaleźć kilka sugestii dla Pana Młodego w dedykowanym mu męskim kąciku. Tym razem zamiast ubierać, magazyn Wedding postanowił rozebrać Pana Młodego. Więcej szczegółów w najnowszym numerze.

Możliwość dodawania komentarzy nie jest dostępna.

Używamy cookies, jak prawie każdy. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Akceptuję Czytaj więcej